Wellys Neushaartrimmer Deze neushaartrimmer hoeft zich niet te verstoppen! Met zijn originele raketontwerp is het een echte blikvanger en bovendien praktisch. Het roterende mes verwijdert snel en betrouwbaar ongewenst oor- en neushaar. Zo klein en ruimtebesparend als hij is, zorgt hij ook voor een perfect verzorgde look op reis! Neushaartrimmer "Nieuw Design" Deze trimmer verwijdert gemakkelijk ongewenste haartjes van oren en neus Het is uitgerust met roterende mesjes die het haar pijnloos verwijderen Dankzij het innovatieve en opvallende ontwerp hoeft dit apparaat niet in een lade te worden opgeborgen! Werking met een batterij type AA (niet inbegrepen). Afmetingen artikel: 3,7 x 3,7 x 13,7 (met standaard en beschermkap). Materiaal: ABS.

 • 3574590415256-41525-29

Wellys® manicureset, 18 stuks "Zwarte editie" Veel meer dan de helft van alle mensen kijkt eerst naar hun handen! Verzorgde vingernagels zijn een must voor uw uiterlijk. Deze elegante manicureset in een zwart lederlook etui biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte nagelverzorging. Nette en praktische accessoires blijven altijd op hun plaats. Door de compacte afmetingen is de koffer ook een ideale metgezel, in het dagelijks leven en op reis. Manicureset (18) "Black edition" 18-delige manicureset in een zwart fluwelen etui Inhoud: 2 nagelvijlen, 1 schaar, 1 pincet, 4 schuivers voor de nagelriemen, 1 wimperborstel, 3 nagelknippers, 5 make-upborstels, 1 spiegel. Afmetingen artikel: 18 x 12 x 2,5 cm (uitgevouwen: 25 x 18 x 1,25 cm). Materiaal: koffer (buiten PU, binnenkant EVA), spiegels (glas), accessoires (koolstofstaal + PS).

 • 3574591000253-30

Wellys® Magnetische rugsteun (unisex) Een weldaad voor je rug! De magnetische rugleuning ondersteunt je rug en optimaliseert de positie van de ruggengraat, het onderlichaam en de uitlijning van de schouders. Het is gemaakt van comfortabel elastisch materiaal en bovendien uitgerust met 12 magneten, waarvan het magnetische veld een ondersteunende werking heeft op de acupressuurpunten van de rug. Al na een paar weken zult u merken hoe uw verbeterde houding schouders en rug ontlast. Vanaf nu kun je zelf actief aan de slag voor een gezonde houding! De rugleuning is in maat verstelbaar en geschikt voor dames en heren. Deze verstelbare rugsteun lijnt de nek, schouders en rug opnieuw uit om pijn en ongemak te verlichten Het trekt de schouders naar achteren om rechtop te staan ​​en rechtop te zitten, voor een betere lichaamshouding De 12 geïntegreerde magneten (elk 400 Gauss) kunnen helpen pijn te verlichten en pijnlijke en vermoeide spieren te ontspannen Gemaakt van rekbare en ademende stof, het kan ook onder kleding worden gedragen Met verstelbare bandjes voor comfortabel dragen Artikelafmetingen (gespreid): 97 x 40 x 0,3 cm. Materiaal: 100% SBR (rug en riem), 100% elastisch (riemen), 100% polyamide (riemlussen) 400 Gauss per magneet.

 • Alleen handwas
 • 3574591611442-26

Deze speciaal gevormde hielkussens zijn speciaal ontwikkeld voor hielcompensatie bij gebogen benen en knikkende knieën Ze corrigeren de hielafwijking en verminderen de druk op de hiel tijdens het lopen en staan De comfortabele kussens zorgen voor extra opvulling van de voeten en kunnen helpen de houding te verbeteren Dit kan een positief effect hebben op de enkel, knie, heup en rug en oncomfortabel ongemak voorkomen One size fits all (voor volwassenen) Handwas Afmetingen: 8,5 x 5 x 1 cm Materiaal: 100% polyester, 6 magneten (per paar).

 • 3574591703178-GI-170317-30

De bamboeplant zou een ontgiftende en regenererende werking hebben, het kan ook het natuurlijke ontgiftingssysteem ondersteunen Deze wellnesspleisters met de pure, balancerende geur van groene thee zijn geschikt voor je hele lichaam en werken gewoon 's nachts! Ons lichaam scheidt 's nachts verschillende stofwisselingsproducten uit, ook via de huid, en de bamboepleisters kunnen juist dan een harmoniserend effect hebben op de energiebalans. Ze worden voor het slapen gaan onder de voetzolen aangebracht en 's morgens verwijderd. De toepassing is ook mogelijk op andere delen van het lichaam, zoals de nek, armen, rug, enz. Afmetingen van het artikel: 6 x 8 cm (kompres), 10 x 12 cm (hechtpleister). Materiaal: papier composiet (buitenkant)/75% bamboe azijn extract, 15% dextrine, 5% toermalijn, 5% camellia sinensis blad extract (binnenkant).

 • 3574591221092-30

Universeel lederlook inlegzolen 1 paar. Knipbaar in elk gewenste maat, universeel / one size

 • 4012093693966

nieuw Wellys® Magnetische rugsteun voor Mannen weldaad voor je rug! De magnetische rugsteun ondersteunt uw rug zacht en optimaliseert de positie van de ruggengraat, het onderlichaam en de uitlijning van de schouders. Het is van elastisch materiaal en met 12 geïntegreerde magneten (à 500 Gauss) in het bereik van schouders, nek, ruggengraat en nieren uitgerust, Al na een paar weken zult u merken hoe uw verbeterde houding uw rug ontlast. Vanaf nu kun je iets doen aan een ongezonde houding! Magnetische houdingscorrector (MannenDeze verstelbare rugsteun lijnt nek, schouders en rug opnieuw uit om pijn en ongemak te verlichten Het trekt de schouders naar achteren om rechtop te staan ​​en rechtop te zitten, voor een betere lichaamshouding De 12 geïntegreerde magneten (elk 500 Gauss) kunnen helpen pijn te verlichten en pijn en vermoeidheid te ontspannen spieren Gemaakt van rekbare en ademende stof, het kan ook onder kleding worden gedragen Met verstelbare bandjes voor comfortabel dragen Afm.: 36 x 36 x 0,5 cm (uitgevouwen) Materiaal: 45% polyurethaan, 55% polyester voor rugsteun / 50% polyester, 50% zijdelatexdraad voor elastiek

 • Alleen handwas
 • 3574591611411
 • 161140-41-men

nieuw Wellys® Magnetische rugsteun voor dames Een weldaad voor je rug! De magnetische rugsteun ondersteunt uw rug zacht en optimaliseert de positie van de ruggengraat, het onderlichaam en de uitlijning van de schouders Het is van elastisch materiaal en met 12 geïntegreerde magneten (à 500 Gauss) in het bereik van schouders, nek, ruggengraat en nieren uitgerust Al na een paar weken zult u merken hoe uw verbeterde houding uw rug ontlast. Vanaf nu kun je iets doen aan een ongezonde houding! Magnetische houdingscorrector (dames) Deze verstelbare rugsteun lijnt nek, schouders en rug opnieuw uit om pijn en ongemak te verlichten Het trekt de schouders naar achteren om rechtop te staan ​​en rechtop te zitten, voor een betere lichaamshouding De 12 geïntegreerde magneten (elk 500 Gauss) kunnen helpen pijn te verlichten en pijn en vermoeidheid te ontspannen spieren Gemaakt van rekbare en ademende stof, het kan ook onder kleding worden gedragen Met verstelbare bandjes voor comfortabel dragen Afm.: 33 x 33 x 0,5 cm (uitgevouwen) Materiaal: 45% polyurethaan, 55% polyester voor rugsteun / 50% polyester, 50% zijdelatexdraad voor elastiek

 • Alleen handwas
 • 3574591611404