GRATIS VERZENDING - VOOR 12:00 BESTELD VANDAAG NOG VERZONDEN -M.U.V ZON-FEESTDAGEN

Home » tweedehands

dvd radeloos

omschrijving:

Radeloos is de derde succesvolle film naar een boek van Carry Slee waarin Paco met een schuldgevoel kampt over het verlies van zijn vader. Als Paco plotseling zijn vader verliest, staat zijn leven op zijn kop. Vooral omdat hij denkt dat het zijn schuld is. Paco klust niet meer aan zijn bus en zijn vriendin Floor laat hem keihard zitten. Zijn schuldgevoel wordt alleen maar groter, hierdoor raakt hij net zo in de problemen als zijn klasgenote Yara. Yara wil het liefst naar de kunstacademie, maar haar moeder pusht haar om model te worden. Yara voelt zich dik tussen de broodmagere modellen en doet er alles aan om dunner te worden en haar onzekerheid te verbergen. Kunnen Paco en Yara elkaar helpen en steun bij elkaar vinden?

dvd harley's hill

omschrijving:
Harley, een raspaard met koninklijke bloedlijnen, wordt afgericht om het succes van zijn vader te evenaren in Willowbrook Farms. Harley's snelle succes brengt nieuwe fysieke uitdagingen met zich mee. Een ongeluk voor de wedstrijd schrikt hem af en in zijn angst hetzelfde lot als zijn vader tegemoet te gaan slaat hij op de vlucht. Dagen later wordt Harley door een boer en zijn dochter gevonden.
Omdat ze de eigenaar niet kunnen vinden, verzorgen ze hem tot hij weer beter is. Als ze Harley's verbazingwekkende springtalent ontdekken wordt hij de vaste partner van het meisje bij de wedstrijden van haar manege. Harley's talent wordt onmiddellijk opgemerkt en zijn wettige eigenaar eist hem op. Onwillig geeft het meisje hem op en hij keert terug naar Willowbrook Farms. Harley wil niets liever dan teruggaan naar de boerderij in de groene heuvels, maar zal hem dat ooit lukken?

gewicht 150 gram

dvd dirty dancing 

omschrijving:

First Dance...First Love...The Time Of Your Life... In de zomer van 1963 is Frances Baby Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in merenguedansen. De vakantie dreigt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf- en haar liefde voor Johnny beter uiten....

dvd stormwind

omschrijving:

Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt wordt ze naar de stallen van haar strenge oma gestuurd. Daar moet ze de hele zomer leren om haar examen te halen. Maar ze weigert om de hele vakantie in de boeken te zitten op haar kamer. Ze krijgt een sterke band met het wilde paard Stormwind. Ze ontdekt dat de stal failliet gaat en dat ze Stormwind gaan verkopen aan de plaatselijke slager. Samen met de staljongen Sam bedenkt ze een plan. Ze moet leren paardrijden en met Stormwind de wedstrijd winnen om zijn leven te redden. Maar dan komt oma erachter dat Mika bij Stormwind zit en verbied haar om nog bij hem in de buurt te komen. Mika gaat stiekem trainen met de opa van Sam. De wedstrijd is een regelrechte ramp. Stormwind rent recht op Sam af waardoor Sam in coma raakt. Mika ziet nog een uitweg om Stormwind te redden: ze loopt weg met Stormwind. Maar dan wordt Stormwind ziek...Stormwind is een prachtig geschoten film over een jonge vrouw die op zoek is naar vrijheid en succes op haar eigen voorwaarden.

dvd a case of you

omschrijving:

Sam is een jonge schrijver die hopeloos verliefd is op Birdie, het meisje dat in de koffiezaak op de hoek werkt. Overtuigd dat ze nooit op hem zal vallen, besluit Sam zichzelf opnieuw uit te vinden als de man van haar dromen. Hij bestudeert Birdie's Facebookprofiel nauwkeurig, zodat hij haar hobby's, muzieksmaak en favoriete boeken kent. Wanneer hij haar 'per ongeluk' tegenkomt, klikt het meteen. Zijn plannetje werkt! Maar nu moet Sam zichzelf voortdurend anders voordoen dan hij is. En dat betekent: snel gitaar leren spelen, sterke whisky drinken en doen alsof hij een kei is in bergbeklimmen! Hoe lang kan Sam dit volhouden voordat Birdie ontdekt dat hij niet de man is die ze denkt te kennen?

dvd the wild stallion

omschrijving:

Is het verhaal van The Wild Stallion een mythe? Is de zeldzame en prachtige mustang een spookpaard dat 's nachts merries komt stelen? Of zijn het allemaal pure verzinsels? Voor twee jonge hartsvriendinnen luidt de mythe van The Wild Stallion het avontuur van hun leven in...
Omdat ze voor een schoolproject paarden moet fotograferen, trekt stadsmeisje Hannah Mills (Miranda Cosgrove uit de populaire Nickelodeon serie iCarly) samen met haar vader naar een ranch in Nevada. Daar leert ze CJ kennen, het meisje van de naburige ranch. De twee schieten prima met elkaar op en CJ toont Hannah waar de machtige mustangs rondzwerven. Maar er klopt iets niet aan het prachtige plaatje... er verdwijnen paarden bij de vleet, en niemand weet waarheen.

dvd afblijven

omschrijving:

Als Melissa mag dansen in de videoclip van een bekende rapper, is haar beste vriend Jordi superenthousiast. Maar al snel gaat het niet goed met Melissa. Ze slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Het worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?

dvd achtste -  groepers huilen niet

inhoud:

De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep acht en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina (Eva Van der Gucht) klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Cito-toets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep (Nils Verkooijen) voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar

dvd razend 

omschrijving:

Sven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.

dvd penny's shadow

omschrijving:

Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen...

dvd the prince & me 

omschrijving:

Hij is de eigenwijze Deense Prins Edward (Luke Mably), die incognito een jaartje in Amerika wil studeren, voordat hij zijn koninklijke plichten moet vervullen. Zij is een vrijgevochten Amerikaanse studente met de naam Paige (Julia Stiles), die na eerst de nodige aanvaringen met Edward te hebben gehad, stapelverliefd op hem wordt zonder dat ze beseft dat hij een prins is. Pas wanneer zij hem achterna reist naar Denemarken komt ze achter zijn ware identiteit en wordt daarmee voor een moeilijke keuze gesteld. Moet zij haar hart volgen en kiezen voor de liefde? Haar zorgeloze en vrijgevochten leventje als anonieme studente is dan wel voorgoed voorbij...

dvd the prince & me 2 the royal wedding

omschrijving:

Een jonge, knappe prins van een klein land in Europa en een intelligent en avontuurlijk burgermeisje komen elkaar tegen op een universiteit in Amerika en worden verliefd op elkaar. Komt dit verhaal je niet erg bekend voor? Wat gebeurt er als dit burgermeisje, Paige, met haar prins Edvard mee gaat naar Europa om daar zijn prinses te worden? Een koningshuis op zijn kop? Een land dat binnen no time dol op haar is? En wat doe je als er dan opeens kapers op de kust liggen, die jouw droomprins van je af willen pakken? Beleef het mee in deze superromantische komedie The Prince and Me 2; The Royal Wedding!

dvd ghosts of girlfriends past

omschrijving:

In deze heerlijke romantische komedie is Connor Mead het macho type kerel dat regelmatig vriendinnen dumpt. Soms tegelijkertijd! Via een conference call! Dus als hij naar de bruiloft van zijn broer gaat, heeft hij maar één doel voor ogen: het enige bruidsmeisje scoren dat hij nog niet heeft gehad. Maar de geest van zijn overleden oom Wayne, die hem leerde om met de dames de koffer in te duiken en daarna zo snel mogelijk aan de kant te zetten, heeft hele andere bedoelingen met Connor: hem het geloof in ware liefde terug te laten vinden. En dat blijkt geen gemakkelijke opgave!

dvd cloud

omschrijving:

Het verhaal van een opmerkelijk vaalwit paard. Vanaf zijn geboortedag, in een uithoek van de Rocky Mountains, maakte Clouds afwijkende kleur hem tot een natuurlijk buitenbeentje-iets wat gemakkelijk zijn ondergang had kunnen betekenen.

Maar in de dagen en maanden die volgden op zijn eerste, voorzichtige stapjes werd duidelijk dat dit strijdlustige, kleine veulentje een geweldige hengst zou worden.

dvd 

500 days of summer

inhoud:

Dit is het verhaal van een jongen die een meisje ontmoet, vertelt een droge, indringende stem. Zo begint '500 Days of Summer' en we worden met een duizelingwekkende snelheid meegezogen in een grappige, herkenbare en unieke ontleding van het tegendraadse en onvoorspelbare anderhalve jaar uit het leven van een jonge man die een grenzeloze romance beleeft.

dvd 

5 vriendjes & ik 

nederlands en engels gesproken

omschrijving:

De kinderen vinden op een dag een zandfee Psammead.

Het oude kleine mannetje ziet er vreemd uit met zijn vleermuisoren en rare lichaampje.

Psammead kan wensen vervullen.

Hij geeft de 5 kinderen 1 wens per dag.

De kinderen komen erachter dat wensen heel moeilijk is.

1 van de wensen zorgt voor enorme chaos.

dvd 

alvin and the chipmunks

omschrijving:

de 3 bijzondere eekhoorntjes vormen de (chipmunks)

Ze besluiten in het huis van de liedjesschrijver te gaan wonen.

Hun grootste droom is om de bekendste popgroep allertijden te worden.

Al snel krijgen ze succes in de muziekwereld.

Maar de hebberige platenbaas ian buite de chipmunks uit.

dvd

arthur3 de strijd tussen de twee werelden

omschrijving:

Arthur is goed bevriend met de minimoys, de kleine wezentjes in de achtertuin van zijn oma die zijn opa vroeger tekende en echt bleken te bestaan.

Arthur gaat met de stoere prinses Selenia en de voorzichtige prins Betameche opnieuw op avontuur

dvd 

de geheime kracht

omschrijving:  moedige miles de geheime kracht  verrassingsland op tijd zijn loont prutfoto positief denken

dvd 

samenwerken voor goud

omschrijving:  geen regels toegestaan centrum van het universum samenwerken voor goud plankenkoorts de andere weg inslaan weg woede

dvd 

de geheime kracht

omschrijving: voorwaarts ga je met elkaar pestkar klein maar fijn bloeiende verantwoordelijkheid rode respect-kaart

dvd 

avengers volume 1

omschrijving:

Universum met de eerste 7 afleveringen uit seizoen 1 van de spannende animatieserie  The avengers earth's mightiest heroes. episodes

1 iron man is born

2 thor the mighty

3 Hulk versus the world

4 meet captain america

5 the man in the ant hill

6 breakout part 1

7 breakout part 2

dvd

happy feet 1

omschrijving:

Keizerspinguins zijn geboren zangers. Allemaal , behalve de jonge Mumbie, die een geboren danser is... een tapdanser.

Door zijn afwijkende talent wordt Mumbie uiteindelijk ui de kolonie verstoten en gedwongen de grote , koude wereld in te trekken.

Samen met de Amigo's en de wijze geelkuifpinguin Lovelace begint Mumbie aan een spannende reis en bewijst hij dat zolang je in jezelf gelooft , de wereld kunt veranderen

dvd

happy feet 2

omschrijving:

Mumbles zoon Erik heeft in een wereldvol met zang en dans zijn eigen "ding"nog niet ontdekt. 

Als de keizerpinguins door een enorme ijsberg worden afgesloten van de buitenwereld, moeten de grote en kleine bewoners van Antartica samenwerken om ze te redden.... en vindt Erik eindelijk zijn eigen groove.

dvd

HOP

omschrijving:

Hij was voorbestemd om het familiebedrijf over te nemen , maar dat enige wat hij wilde was rocken!

Wanneer tiener E.B naar Hollywood trekt om er zijn droom als rockdrummer waar te maken , raakt hij bevriend met Fred, een werkloze luilak die zelf ook torenhoge ambities koestert.

De twee worden gevoerd naar een epische confrontatie om de vader van E.T en de snoepfabriek te redden

dvd

hotel de botel - kleuren kijken

omschrijving:

1 hoteldebotellied

2 de hele wereld is rood

3 in de speeltuin 

4 de rode, groene en regenboogkamer

5 kleine Fiedel zoekt vriendje rups

6 samen een schilderij maken

7 stel je eens voor..

8 de kleurenlamp

dvd

garfield the movie

omschrijving:

garfield heeft het helemaal voor elkaar

een superzachte luie stoel een gemakkelijk baasje en heeel veeeel lasagna.

Totdat zijn baasje thuiskomt met het hondje Odie.

Garfield wil Odie lozen, en verzint een sluw plan.

Maar dit loopt anders dan verwacht.

Odie komt in handen van een gemene misdadiger en dan blijkt dat Garfield over enorme moed en energie te beschikken, en wordt het een spannend avontuur

dvd

ice age

omschrijving:

Duizenden dieren trekken naar het zuiden om de barre winter te ontvluchten, maar Manfred , een eenzame , norse mammoet, is op weg naar het noorden.

Al snel ontmoet hij Sid , een zelf ingenomen en irritante luiaard, die tegen Manfred's zin mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen met hulp van Diego , de sluwe tijger , die denkt dat hij een nselle manier weet om de familie op te sporen

dvd

ice age robots

Rodney Tin is een jonge en slimme uitvinder die ook droomt van het maken van de wereld een betere plek. Cappy is een sexy executive robot Rodney is direct geboeid. Is de corporate tiran Ratchet, en na de Grote Welder is een meester uitvinder die zijn weg kwijt is? totdat zij tegenkomt de onstuitbare Rodney dromer.

dvd

the invincible iron man

inhoud:

Heden en verleden gaan de strijd met elkaar aan in dit fantastische avontuur! Miljonair en uitvinder Tony Stark wordt geconfronteerd met een verschrikkelijk kwaad. Tijdens het opgraven van de ruines van een eeuwenoud Chinees keizerrijk stuit hij op de oude legende van The Mandarin, de keizer van Chinas meest gruwelijke en gewelddadige dynastie. Door de opgraving worden The Mandarin en zijn vier handlangers The Elementals weer tot leven gewekt. Hun doel? De totale vernietiging van de aarde. Verteerd door schuldgevoel ontwikkelt Tony een harnas waarmee hij verandert in s werelds bekendste gevechtsmachine: Iron Man! Lukt het hem om de wereld van de ondergang te behoeden?

dvd

kung fu panda

omschrijving:

Po is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.

dvd 1 musti is piloot

omschrijving dvd 1: 

Musti heeft van pappa en mamma een kado gekregen, een speelgoed vliegtuig met allemaal metertjes en knopjes! 's Nachts als Musti ligt te slapen droomt hij dat hij kan vliegen. Met zijn vliegtuig stijgt hij op en alle bomen en huizen worden steeds kleiner en kleiner, net als een poppenhuis. Een vogeltje komt naast Musti vliegen en samen beleven zij een spannend avontuur tot..mamma Musti wakker maakt. Ook in zijn auto komt Musti erachter dat het buiten op straat, in het verkeer best gevaarlijk kan zijn. Musti rijdt namelijk bijna over mevrouw schildpad heen. Omdat mevrouw Schildpad zo langzaam loopt, neemt Musti haar me in zijn auto en zet haar af waar ze moet zijn.

dvd 2 de betoverende pompoen in sleepy hallow

omschrijving dvd 2:

Nick en Kate zijn helemaal klaar voor het grote Halloween-feest van vanavond. Al hun vriendjes hebben een lampion gemaakt van pompoenen, maar die van Nick en Kate is de allergrootste én engste. Als plots blijkt dat de superlampion behekst is, gaat het griezelig spoken! De pompoen kan praten en stelt zich voor als de geest van de oude ridder Nathaniel! Als ze niet goed oppassen, kan Nathaniel veel ongeluk brengen in het dorp. Nick en Kate weten dat heel goed en proberen daarom de pompoen te verstoppen in een oud kasteel. Maar daar spookt het nog véél erger. Als het niet voor twaalf uur lukt om de geest van Nathaniel te bevrijden, komt het nooit meer goed in het dorp. Nick en Kate doen er alles aan om dat te voorkomen...

dvd

paulus de boskabouter

beschrijving:

Kennen jullie Paulus de Boskabouter al? Hij woont in een holle boom en het bos en beleeft de leukste avonturen. Met Gregorius, Salomo en Oehoeboeroe als mede-bosbewoners is het nooit saai! En niet te vergeten Eucalypta en haar hulpje Krakras, die keer op keer ondeugende streken uithalen. Op deze dvd staan wel 15 verhaaltjes van Paulus voor 75 minuten kijkplezier!

dvd

platvoet en zijn vriendjes

avontuur in de oudheid

beschrijving:

Het wordt weer heel erg leuk met je favoriete prehistorische vriendjes Platvoet, Bekkie, Fladder, Punt en Cera in dit gloednieuwe spannende avontuur! "Avontuur in de oudheid", een belangrijke dag voor alle vliegende dieren in de grote vallei, komt snel dichterbij en de onafhankelijke vrije vogel Petrie slaagt er maar niet in met zijn broertjes en zusjes in een groepsformatie te vliegen. Zijn vriendjes proberen hem te helpen, maar een "pluizige" nieuwkomer, Guido, geeft het nuttigste advies: dat het soms gewoon het beste is om "jezelf' te zijn. Niemand heeft ooit iemand als Guido gezien, en als de vriendengroep probeert uit te zoeken wat voor dino hij is, brengen hun vragen hen op een onverwachte en spannende tocht naar het mysterieuze land verderop.

dvd

platvoet en zijn vriendjes

de val van de grote cirkel

beschrijving:

Maak de reis van je leven met Platvoet en zijn vriendjes. En beleef hun tot nu toe meest sensationele avontuur.
Platvoet en zijn grootouders hebben een eigenaardige droom die ze op mysterieuze wijze naar een ver land voert. Platvoets beste vriendjes missen hem al gauw en gaan achter hem aan. Onderweg ontmoeten zij veel wilde wezens en trotseren zij vele gevaren. Hun zoektocht brengt ze een grote verrassing... overal Langnekken! En een heel speciale... Platvoets vader! Gaat Platvoet nu bij zijn vader wonen of keert hij terug naar huis, naar zijn lieve grootouders en beste vriendjes?

dvd

pocemon 6 jirachi

beschrijving:

Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor eennieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het "Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: Het oproepen van de machtige Pokémon Groudon. Zal het onze vrienden lukken om Butler tegen te houden en Jirachi te beschermen...?

dvd

pocemon doel & deoxys

beschrijving:

Een vreemde meteoor met een krachtig geheim stortte vier jaar geleden neer op aarde. Nu lijkt het erop dat de meteoor eindelijk zijn geheim gaat prijsgeven. Net nu Ash, Pikachu en alle andere Pokemon vrienden op weg zijn naar Larousse City. Aangekomen in deze "high tech"(TM) stad ontmoeten ze Tory, een nieuwe vriend die bang is voor Pokemon en hun trainers. Plotseling verschijnen er mysterieuze lichten boven de stad en tegelijkertijd verschijnt Deoxys, een Pokemon zoals je nog nooit hebt gezien! Dan ontstaat er een strijd tussen Deoxys en de Pokemon Rayquaza. Ash, Pikachu en hun vriendjes moeten alles op alles zetten om ze te stoppen!

dvd

pocemon 5 helden

beschrijving:

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden.Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias! Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten. De bewakers van het juweel, Latios en Latias, kunnen de hulp van de Pokémon Helden heel goed gebruiken! Zij moeten de slechte dieven voor zijn, maar daarvoor moeten ze onmogelijke hindernissen doorstaan... en de klok tikt door!

dvd

pocemon 4 ever (2 films 1 dvd)

beschrijving:

Misty, Brock, Ash en Pikachu moeten samen met hun nieuwe vriendje Celebi strijden tegen een gevaarlijke Pokémon jager. Als Celebi gevangen wordt, doen zijn vriendjes alles om hem te bevrijden en het bos te redden. Zelfs de hulp van Ash, de beste Pokémon meester aller tijden, wordt ingeroepen. Zal vriendschap het nu ook weer winnen van het kwaad?

dvd

de avonturen van skippy

omschrijving:

Beleef samen met ons vriendje Skippy de kangaroe een spannend avontuur in zijn eerste film.
Skippy moet samen met zijn vrienden in actie komen wanneer de eigenaar van een concurrerende dierentuin de dieren in hun omgeving ziek maakt. Want de eigenaar van de dierentuin: Wally Gorman, wil graag ook het natuurgebied waar Skippy in woont in zijn bezit krijgen. Natuurlijk zijn Jerry & Louise niet blij met de situatie en komen er snel achter dat wat er aan de hand is. Nu moeten ze proberen te bewijzen wie er achter deze gemene actie zit. Alleen met harde bewijzen kunnen ze Wally stoppen en daardoor de dieren redden.

dvd 

studio 100

piet piraat en de betoverde kroon 8

omschrijving:

Honderd jaar geleden was er een slechte piraat, Kapitein Snorrebaard, die al rovend en plunderend met zijn schip de zeven zeeën bevoer. Op een dag hoorde hij over de Magische Kroon van Koning Hedior, waarover hofmagiër een vloek had uitgesproken. De sterveling die deze kroon op z’n hoofd zette, zou voor altijd in een schilderij veranderen…
Slechts één keer in de honderd jaar zou hij voor drie dagen ontwaken en zich realiseren dat hij voor eeuwig in het schilderij gevangen zit. Snorrebaard had wel gehoord van de vloek, maar geloofde er niet in…
Maar zodra hij de Kroon te pakken kreeg en op z’n hoofd zette, gebeurde wat er voorspeld was…Snorrebaard veranderde in een schilderij. Zijn bemanning schrok hier zo van dat ze allen overboord sprongen. Het schip van Kapitein Snorrebaard zonk, samen met de kroon, naar de bodem van de zee. Maar het schilderij van Kapitein Snorrebaard bleef drijven…honderd jaar lang.

dvd

ted & de schat van de mummie

omschrijving:

Door een misverstand wordt de dromerige bouwvakker Ted aangezien voor een beroemd archeoloog en op expeditie gestuurd naar Peru. Met de hulp van zijn trouwe hond Jeff, een dappere professor en een nukkige papegaai probeert Ted de mythische, Verloren Stad van de Inca's te redden van een groep gemene schatzoekers….

dvd

het zandkasteel

omschrijving:

hiep hiep hoera - wat is het fijn om jarig te zijn

mijn oma en opa - sassa speelt oma en mag toto naar bed brengen 

naar buiten - sassa en toto willen lekker buiten picknicken

een sok aan mijn teen - toto probeert zichzelf aan te kleden 

koekjes in de keuken - koning koos, sassa en toto maken koekjes

dvd 2 films

voetbal box

film 1 de bliksem schutters film 2 carlitos droomt van voetbal

omschrijving :

Carlitos droomt van voetbal De twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij er niet veel aan, want hij woont in een weeshuis waar de directeur een hekel heeft aan sporten. School is veel belangrijker! Carlitos ontdekt dat er selecties worden gemaakt voor het Junior Europees Voetbalteam. Hij ontsnapt tijdens een schoolreis en doet mee. Maar als hij wordt geselecteerd, beginnen de problemen pas echt: hoe kan hij steeds ontsnappen om mee te doen?De Bliksemschutters Moritz is gek op voetbal. Hij is meestal te vinden bij het gebouwtje van de voetbalvereniging waar zijn vader trainer is. Als zijn ouders gaan scheiden verandert alles: Moritz moet met zijn moeder mee en die houdt helemaal niet van voetbal.Ze trekken in bij zijn vervelende opa Rudi. Moritz krijgt snel nieuwe vrienden, maar ook vijanden zoals het rijkeluiszoontje Mark. Mark voetbalt voor de plaatselijke voetbalclub Eichstadt. Moritz besluit zelf een club te beginnen. Maar wie moet er nu trainer worden? Zal het lukken het om de club van Mark te verslaan.

dvd

verschrikkelijke ikke

omschrijving:

In een vrolijke. vredige buitenwijk met netjes omheinde en piekfijn verzorgde tuintjes staat een mysterieuze. onheilspellende villa temidden van een dood gazon. Het zwarte gebouw is het geheime hoofdkwartier van Gru die de wereld wil domineren met zijn legertje gele handlangers: DE COMPLEET DOLGEDRAAIDE MINIONS!
Wie zijn plannen probeert te dwarsbomen. maakt snel kennis met een GRU-welijk arsenaal van krimpstralen. vriespistolen en oorlogsvoertuigen. Tot er plots drie weesmeisjes voor de deur staan die in Gru geen superschurk maar de perfecte papa zien! Een grotere bedreiging voor zijn reputatie is nauwelijks denkbaar

dvd 

moby de avonturen van het walvisje moby

omschrijving:

De avonturen van het walvisje Moby op zijn eerste reis door de oceaan De jonge, verlegen walvis Moby leeft in de diepe oceaan. Hij is eenzaam, omdat zijn ouders niet meer leven. Gelukkig ontmoet hij de altijd stralende vis Stella en het lol trappende zeepaardje Whinny, die zijn beste vrienden worden. Zij proberen Moby over te halen om samen op ontdekkingstocht te gaan, maar dat is niet zonder gevaar. Aan de oppervlakte schuimt de beruchte kapitein Ahab de zeeën af opzoek naar zijn aller grootste prooi: een witte walvis… Moby ontdekt echter ook de vele wonderlijke geheimen van de diepzee en ontmoet de meest merkwaardige vissen, die onder water leuke liedjes zingen. Op zijn reis raakt Moby zijn angsten kwijt en leert hij hoe belangrijk het is om vrienden te hebben.

dvd 

mees kees

omschrijving:

Kees is een stagiair en moet voor het eerst voor de klas staan. voor groep 6b. Hij weet nog niet helemaal hoe dat moet. maar gelukkig helpen de kinderen hem met lesgeven.. Voor Tobias komt Mees Kees. de nieuwe invaller op school. precies op tijd. Door de juf werd hij om niets de klas uitgestuurd. Ook kreeg hij vaak strafwerk. Raar. want Tobias is namelijk best slim. heel vrolijk en supergrappig. Mees Kees geeft heel anders les dan de juf. Dat is omdat hij nog stagiair is en voor het eerst voor de klas staat. Hij weet nog niet helemaal hoe dat moet. Met biologie kijken ze bijvoorbeeld Spider-Man en met rekenen zetten ze de tafels op z’n kop. Tobias leeft hierdoor helemaal op ondanks zijn moeilijke thuissituatie. De strenge directrice Dreus vindt het maar niets…

dvd

madagascar

omschrijving:

Voor Marty is goed niet genoeg en hij laat nieuwsgierigheid de overhand krijgen.

Met hulp van wat bijdehandte pinguins weet hij te ontsnappen om de wereld die hij heeft gemist te gaan ontdekken.

Voordat ze in de stad uit de band kunnen springen, worden ze gegrepen, in kisten gepakt en naar Afrika verscheept door goed bedoelde mensen.

dvd

felix en het geheim van de verdwenen vriendjes

omschrijving:

Felix de lynx is een vreselijke pechvogel.

Alles wat mis kan gaan gaat ook mis.

Wanneer Felix na het zoveelste ongeluk weer eens in het opvanghuis voor gewonde dieren belandt, worden tot zijn grote schrik alle dieren ontvoerd door de gemene jager Newman.

Uitverkocht

dvd

de vijf en de piratenschat

omschrijving:

Een oud scheepswrak is aangespoeld bij een tropisch eiland.

Na een storm wordt een geheimzinnige medaillon gevonden.Joe, de dochter van de plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel tot het piratenschat dat lang geleden verwenen is.

Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat.

dvd cars 2

omschrijving:

de 2 vrienden , raceauto en ster bliksem McQueen en de weergaloze takelwagen Takel, ontdekken spannende nieuwe plekken wanneer ze naar het buitenland gaan om mee te doen aan de allereerste Wereld Grand Prix , waar zal blijken wie de snelste auto ter wereld is.

Onderweg ernaartoe zijn er omleidingen, gaten , hillarische verrassingen en raakt Takel verstrikt in eigen avontuur